Amikor hazaérünk a nap végén, én kezdem a következő műszakot. Mikor még nem volt Pupi, teljesenmás életet életem. Én el sem tudtam képzelni, hogy mivel jár ez az Anyaság... Anyukámnak szoktam is emlegetni, hogy erről nem volt szó!!! Mondta Ő, hogy ne akarjak felnőni, meg hasonlók, de azt, hogy miért?!? Arról mélyen lapított :)
Na megtudtam! :)
- Néha sok?
- Igen!!!!
- Én vállaltam?
- A felét...
- A másikat???
- A férjem.
- Betartja?
- Be.
De főzni kell, mert enni kell. Én rendelni nem szoktam, nem szeretem más főztjét...
Hoppá! Hoppá!
Álljunk csak meg! Egy rendkívül fontos dolgot eddig elfelejtettem!! Hogy miben különbözik az én konyhám a másokétól...
A legalapabb alapanyagban. a zsiradékban. Én ugyanis azon kevesek közzé tartozom, akik pálmazsírral főznek. Bizony bizony! Pálmazsírral Abból is a Trendavit Pálmazsírral.
Színtelen, szagtalan, és a legfőbb, hogy egészséges!!! Nem terheli meg a gyomrunkat és így frissensűltekből is ehetünk többször egy héten. Tehát nem gond a sűlt krumpli rántott hússal, bundáskenyér reggeli után...
Imádom azt a tulajdonságát, hogy nincs olyan szag a konyhában, és bátran lehet sütni benne mondjuk hal után krumplit, vagy bármit, mert nem veszik át egymás szagát!
Én igazi "fun" lettem, de csak ennek a terméknek hódolok, próbáltam más társát, de nem vált be, csak ez. Mivel égésfoka magasabb, mint az egyéb zsiradékoknak, így sokkal többször használható, mint mondjuk az olaj és ezáltal majdnem be is hozza az árát... De a többi tulajdonsága révén nemhogy behozza, vastagon lehagyja!
Én mindenkinek bátran ajánlom, bioboltokban beszerezhető, de ha nem boldogulsz, írj egy mailt és segítek beszerezni!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése